Уважаеми ученици, родители, колеги,

На 27 май 2019 г. Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“ организира за трета поредна година  Панаир на науките. Целта на събитието е да популяризира и насърчи изявите на учениците на гимназията в областта на научните изследвания и иновациите – да представят своите научни разработки и проекти пред по-широка аудитория и да споделят и обменят идеи с други младежи.

На този ден Математическа гимназия “Д-р П. Берон” – Варна отваря врати за всички желаещи да се запознаят с  работата на младите ни учени и с професионално-педагогическите постижения на техните учители. Представените проекти ще бъдат както от учебните часове, така и от извънкласните дейности в МГ „Д-р Петър Берон“. Те са резултат от сътрудничеството между учители и ученици в прилагането на научно-изследователския подход и проектно базираното обучение.

Тази година ще имате възможност да играете бордови игри, да чуете интересни презентации, да проектирате и принтирате 3d, да изпробвате различни приложения!

       Каним Ви да споделите  ентусиазма и новаторския дух на ПАНАИРА НА НАУКИТЕ,  на 27 май – понеделник от 10:00 до 14:00 часа в МГ „Д-р Петър Берон“ – Варна.

      Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на панаира: https://www.facebook.com/mgvarnasciencefair/

Схема на щандовете и дейностите на панаира – тук.